Loe, millised emotsioonid valdasid 2018. aasta Tai VIP reisi võitjaid

Loe, millised emotsioonid valdasid 2018. aasta Tai VIP reisi võitjaid

Eelmisel aastal osutusid meie unelmate Tai reisi võitjateks armsad Grete ja Andrus. Neile avanes võimalus nautida viiepäevast puhkust Bangkokis.

Tagasiside, mille saime neilt pärast reisi, oli järgmine: ,,Nüüd, millal oleme tagasi Eestisse jõudnud ning oma asjad lahti pakkinud, tahaksime avaldada oma siirast tänulikkust sellise mälestusväärse retke eest. Me tunneme end õnnistatuna ja täname MySnack firmat, et terve see kogemus oli nii hästi planeeritud ja nautimisväärne. Saime Bangkokist kindlasti ühed parimad mälestused. Tehase külastamine, kus valmistatakse MySnack tooteid, oli väga huvitav ning silmiavav. Muidugi tuleb mainida ka toredaid vaimseid kogemusi mitmetes templites ja kulinaarseid avastusi erinevates söögikohtades. Eriti meeldisid meile tegevused, mis olid rohkem seotud kohalike inimestega ja näitasid Bangkoki vaatenurgast, mida ei ole lihtsalt võimalik teha ilma põliselanike abi ja külalislahkuseta. Sellel reisil kohtusime me imeliste inimestega, nägime hämmastavaid paiku ja sõime tõenäoliselt parimat toitu, mida maailm saab pakkuda. Samuti oli suurepärane näha ja tunda päiksepaistet ning -soojust rohkem kui paar tundi päevas, nagu on sel ajal Eestis. Kõik see oli võimalik tänu MySnack kampaania võidule.”

Soovime omalt poolt edu ning samasuguseid emotsioone ja kogemusi ka meie 2019. aasta loosi võitjatele!