MySnack pärjati Aasta Terviseteo auhinnaga

MySnack pärjati Aasta Terviseteo auhinnaga

Igal aastal toimuva Eesti Tervisemessil pärjatakse tervisevaldkonnas tegutsevate erialaliitude ja organisatsioonide arvates suuremat tunnustust ja avalikkuse tähelepanu ja austust väärivad teod auhinnaga.

22.septembril toimunud Tervisemessil tunnustas Leinatamme Fond MySnacki inimeste suunamise eest tervislike eluviiside poole Terviseteo auhinnaga. Leinatamme Fondi looja Kris Leinatamm tänas oma kõnes lapsevanemana MySnacki missioonilise eesmärgi eest edendada toitumiskultuuri koolinoorte seas läbi “Snäkikooli”

Leinatamme Fond SA loodi projekti.2015. aasta veebruaris varalahkunud Tarmo Leinatamme auks. Fondi eesmärgiks on meeste terviseteadlike valikute ning tervislike elustiilide propageerimine  läbi artiklite, seminaride, raamatute ja muu vajaliku ning võimaliku.

Täname Leinatamme Fondi selle au ja tunnustuse eest ning anname omaltpoolt kõik, et jätkata oma missiooniga noorte tervist arendavatel radadel !