Saa tervislikke teadmisi „Snäkikoolist“ ja võida vahepalad terveks kooliaastaks !

Saa tervislikke teadmisi „Snäkikoolist“  ja võida vahepalad terveks kooliaastaks !

Üleriigiline toitumiskampaania „Snäkikool“ suunab koolilapsed tervislike toiduvalikuteni

3. aprillist kuni 5. maini toimub üleriigiline kooliõpilastele suunatud toitumiskampaania „Snäkikool“, mille eesmärgiks on õpetada lastele tervisliku toitumise põhitõdesid. Lastele tutvustatakse täisväärtuslikke alternatiive suhkru- ja rasvarikastele snäkkidele ning lihtsat snäkikella, mis aitab paremini toidukordi ja vahepalasid planeerida

Selgitame välja Eesti Snäkimeistri 2018 !

„Snäkikooli“ õppematerjal on kõikidele huvilistele saadaval aadressil www.snäkikool.ee
Esmalt suurendage oma teadmisi tervisliku toitumise kohta. Seejärel pange oma teadmised proovile lõbusas Kahoot mängus. Viis parima punktiskooriga lõpetanud koolilast pääsevad Eesti Snäkimeister 2018 poolfinaali.
Lisaks toimuvad kampaania raames ligi viiekümnes erinevas koolis „Snäkikool“ infotunnid, mille lõpus saavad lapsed oma värsked teadmised samuti võistlusmängus Kahoot proovile panna ning võimaluse endale koht poolfinaalis võtta.

Snäkimeister 2018 poolfinaal toimub „Eesti Toidumessi – Sööma!” raames Tallinna Lauluväljakul 5. mail kell 12.00.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pääsukeselaval pannakse poolfinaalis proovile noorte maitsemeeled erinevate tervislike suupistetega, mille koostisosad tuleb ära arvata. Valikus on külmkuivatatud puu- ja juurviljad ning põnevamatest kooslustest näiteks kartul šokolaadis või okra maitserohelisega.
10 parimat noort toidutundjat pääsevad Eesti snäkkimise meistrivõistluste finaali, mis toimub poolfinaaliga samas kohas ja päeval kell 15.30.